Viljan och önskan att klä sig snyggt är inget som förändras med tiden. Även äldre personer vill bära fina kläder. Men när du har blivit senior och kanske till och med gått i pension är det inte sällan skralare i kassan. För dig som vill klä dig moderiktigt men till ett lägre pris finns det bra rabatter för seniorer och pensionärer.

Shoppa smartare

Om du är medlem i Seniordeal kan du alltid få bra rabatter inom kategorin mode och livsstil. Du kan till ett förmånligt pris uppdatera garderoben. Det kommer hela tiden nya rabatter och erbjudanden. Därför ska du alltid kika på vilka rabatter som finns innan du genomför ett köp. Det finns mycket pengar att spara genom rabatter.

Investera i klassiska plagg

Om du har mindre pengar att lägga på kläder är ett bra tips att satsa på klassiska modeplagg. När du köper plagg som aldrig går ur tiden kan du använda dem längre. Lägg hellre några extra kronor på bra material som håller. Exempelvis att ha en linnekostym som man är ett mycket bra val. Ett annat bra tips är att bygga upp en basgarderob där du har plagg som alltid går att matcha med varandra.