Att gå på arbetsintervju kan vara en riktigt nervkittlande uppgift. Därför är det viktigt att välja rätt kläder. Det kan dels hjälpa dig med självkänslan men även vara ett sätt att imponera på intervjuaren.

Kläder som luktar cigarettrök

För att undvika att dina kläder luktar rök på intervjun så kan du välja att vapea istället för att röka cigaretter. Med engångsvapen Elf Bar kan du ta några sista bloss för att stilla nerverna innan du kliver in på intervjun utan att cigarettlukten sätter sig i kläderna. Kanske kommer du även inse att vaping är ett utmärkt alternativ till att röka cigaretter även till vardags. Att köpa en engångsvape som Elf Bar är perfekt för att testa på att vapea.

Lagom uppklädd

Ett misstag många gör inför intervjun är att antingen klä upp sig för mycket eller använda alldeles för vardagliga kläder. Det är aldrig fel att köpa in nya kläder för att öka självförtroendet. Du kan handla billiga herrkläder på nätet och slippa stressen som det kan innebära att gå till en fysisk butik. Kläderna du väljer bör även reflektera arbetet du söker i viss mån. Om du söker jobb på en advokatfirma passar det bra med en stilig kavaj, men för en anställning på bilverkstaden kan det vara mindre lyckat.