När temperaturen börjar att gå ner byter vi ut sommarens tunna kläder mot värmande och täckande kläder. I det här inlägget kan du läsa mer om hur du kan tänka för att du ska hålla värmen och stilen i vinter.

Välj rätt jacka

Det är viktigt att du har på dig något värmande på överkroppen när du ska vistas utomhus. Förutom att den jacka du väljer ska vara värmande ska den också tåla både kyla, vind och väta bra. idag finns det ett brett utbud av vinterjackor för herrar. Du kan till exempel välja att bära en klassisk rock. Men det finns även vadderade jackor i olika längder. För att välja rätt vinterjacka ska du utgå från personlig smak, men också hur kallt det är där du bor. Det finns jackor i många olika färger vilket innebär att du kan hitta en jacka som du gillar. Du kan också ha flera jackor för olika tillfällen.

Värmande accessoarer

Förutom att det är viktigt att du har en bra jacka så är det minst lika viktigt att du har värmande tillbehör. Du behöver till exempel ha en mössa för att hålla huvudet varmt. På händerna ska du ha vantar. Är det riktigt kallt ute kan det vara skönt att ha en halsduk runt halsen. Det är också bra om du har skor som är värmande och tål vinterns alla väderomväxlingar. Tänk på att sulorna ska ha ett mönster under om du vill minska risken för halkning.

Mode för män