På senare år har e-handeln ökat i rask takt inom de flesta kategorier. Numer kan du köpa allt från tobaksfritt snus till underkläder på nätet. Att shoppa på nätet har dessutom blivit en het trend bland killar.

Häng med för att få en närmare inblick i e-handel och köpvanor bland män. Köper män alla typ av kläder på nätet? Vilka kategorier är mest populära att handla online?

Handla på nätet – en ökande trend

Tobaksbranschen med ledande företag som Nettotobak visade vägen för män att handla på nätet. Det skulle snabbt visa sig att killar gillar enkelheten i att handla snus och nikotinpåsar online. Därför föll det sig ganska naturligt att även kläder, skor och accessoarer skulle sälja bra på nätet.

I takt med att e-handelsbranschen ständigt växer sig starkare, förbättras även förutsättningar för dig som shoppar. Med förmånliga villkor för returer av varor kan du prova dina plagg i lugn och ro hemma. Det bör dock nämnas att svenska män ändå gillar att handla i fysiska butiker.

Män shoppar mode online

Idag är Nettotobak fortfarande en framstående aktör inom den typiskt manliga sektorn när det gäller onlinehandel. Men modebranschen har också gjort stora framsteg på senare år och idag är kategorin en av de bäst säljande bland män. Fler killar än tidigare väljer uteslutande att shoppa kläder på nätet istället för att behöva köa i butiker. Dessutom kan du göra dina inköp på en och samma gång vid samma tidpunkt. Du kan utan problem köpa snus eller tobaksfria varor på nettotobak och i nästa sekund shoppa en ny garderob hos en eller flera e-handlare.