Arbetar du på ett kontorshotell, eller funderar du på att flytta firman till ett sådant? Oavsett vilken din situation är så innebär arbete på ett kontorshotell att man träffar många människor varje dag. Det kan förstås sätta lite mer press på klädseln än om man arbetar på hemmakontoret i mjukisar. I den här texten ska du därför få några tips på snyggt arbetsmode för herr.

Våga ha din egen stil

Ett kontorshotell är en arbetsplats där det rör sig mängder av olika människor, alla med sin egen stil och sitt eget uttryck. Visst kan klassiskt mode vara snyggt, men du ska samtidigt inte vara rädd för att visa vem du är med din klädsel. Faktum är att en klassisk arbetsklädsel med byxa, skjorta och kavaj kan göras riktigt spännande. Låt till exempel skjortan vara mönstrad, eller välj en kavaj i en snygg färg. Jeans behöver heller inte vara fel på arbetet. Kombinera dem med en skjorta och en tunn stickad tröja i bomull. På fötterna sätter du naturligtvis snygga skor i skinn. I vissa fall fungerar också sneakers bra. Tänk på att skorna är extra viktiga för att din outfit ska kännas rätt och proper.

Skapa en snygg och praktisk arbetsgarderob

Du vill naturligtvis vara lika snygg som dina kollegor på kontorshotellet. Då kan det vara bra att ha en bra bas att utgå ifrån. Satsa på att köpa några nyckelplagg som du sedan kan piffa upp med accessoarer. Sådana nyckelplagg kan vara ett par snygga jeans, en mer dressad byxa, några skjortor, några kavajer och några stickade tröjor. Se också till att ha ett lager t-shirts i olika färger. T-shirtsen med allt för uppseendeväckande tryck får du dock använda på fritiden.

Eftersom du arbetar på en plats där det rör sig många människor i olika branscher passar är det också enkelt att låta sig inspireras av sina kollegor. Ser du något som är snyggt kan du testa det på dig själv i din egen tappning. Det är också det som är det fina med kontorshotell, att man får möta nya människor hela tiden och låta sig inspireras både yrkes- och modemässigt. Det är också troligen därför som kontorshotell har blivit så populära att det öppnar nya sådana hela tiden. Människor tycks vilja befinna sig på dynamiska arbetsplatser där det händer mycket. Att hyra in sig på ett kontorshotell är dessutom smart rent ekonomiskt eftersom man då slipper bry sig om saker som fastighetsskötsel och kontorsinredning.