Det absolut bästa sättet att marknadsföra ett klädföretag är genom att få kunderna att göra jobbet åt dig. En effektiv metod är med hjälp av tygpåsar. Du trycker upp tygpåsar med din logga på och ger dem till dina kunder och anställda.

Tryck loggan på tygpåsar

Tygpåsar är en klädaffärs bästa vän. Vare sig du driver en webbshop eller en fysisk butik kan du använda påsar för att marknadsföra företaget. Tryck upp tygpåsar med din logga på hos Medtryck och ge bort dem till dina kunder. Du kan även sälja påsarna, om du köper in tygpåsar av högsta kvalitet. Tygpåsar är miljövänliga då de används många gånger, så det är smart att satsa på ekologiska tygpåsar. Då framstår ditt företag som klimatsmart, vilket kunderna gillar. Se till att du har en bra logga, och gå sedan in på Medtryck och tryck upp tygpåsar att ge till dina kunder för att på ett effektivt sätt promota ditt klädföretag.

Klädbutik för herrar

När ska ska trycka upp din tygpåse kan det vara smart att du frågar dig vilken färg du tror att dina kunder kommer att gilla bäst. Vilken är din målgrupp? Om du säljer skatekläder kan du rentav skapa en snygg design som du trycker upp på tygpåsen istället för bara din logga. Till en sportig eller ung målgrupp kan du satsa på turkos eller orange. Säljer du däremot mer klassiska herrkläder är det smart att erbjuda en svart eller marinblå påse. Svarta påsar fungerar överallt. Den enda nackdelen med just svarta påsar är att det är många företag som ger bort dem, så att påsarna ser nästan likadana ut. Dock är de väldigt populära hos kunderna. Du kan också välja att ha olika tygpåsar under året. Svarta under vintern och vita eller ljusblåa under sommaren.

Promota webbutiken

Du kan även använda tygpåsar väldigt effektivt för att promota din webbshop med herrkläder. Du kan sälja tygpåsarna. Då erbjuder du en tygpåse till en riktigt billig summa precis innan de ska betala kundvagnen. Ungefär som att affärer brukar ha billigt godis precis vid kassan. Du kan även trycka upp en mängd tygpåsar och skicka med dem i paketen till dina kunder. Ett ”problem” kan då vara att vissa kunder beställer ofta och mycket, och att de får väldigt många påsar. Dock finns det bra system som hjälper dig att hålla koll på vilka kunder som har fått en tygpåse av dig. Oavsett så kommer tygpåsen att vara en vandrande reklampelare för dig som gör att både kunden och andra blir påminda om din e-butik.

Driver du en webbshop kan det vara smart att ha olika färger på tygpåsarna under året, så att det verkligen känns som en överraskning när de får gåvan i paketet. På Medtryck hittar du också andra profilprodukter som du kan trycka upp din logga på och skicka med som en trevlig överraskning.