När köpte du senast kläder till din flickvän eller fru? Det är många tjejer som verkligen uppskattar när deras partner överraskar dem med ett par snygga jeans, en klänning eller en söt blus.

Hitta jeansen online

Du vill överraska din flickvän eller fru med ett par riktigt snygga jeans. En present som hon inte räknar med. För att underlätta för både henne och dig är det smart att köpa online. Istället för att du behöver gå runt i affärer och sedan eventuellt lämna tillbaka jeansen om de inte passar, så går du bara ut på en webbshop, hittar flera par jeans, beställer och får hem dem. Sedan kan din flickvän i lugn och ro prova jeansen för att se vilken storlek och modell som passar. Det är också roligt för henne att se vilka jeans som du tror att hon kommer att vara fin i. Du hittar ett stort utbud med jeans hos Åhléns online där du även kan köpa jeans åt dig själv. Du hittar också klänningar eller blusar, ifall du vill ge bort ett riktigt stort paket.

Modell och storlek

Ett litet problem är naturligtvis att hitta rätt storlek. Kolla vilken storlek hon har i sin garderob. Jeans mäts ju ofta i tum, vilket underlättar väldigt mycket. Sedan tar du bara och väljer och vrakar bland de olika jeansmodellerna hos Åhléns. Eftersom det är en gåva är det klokt att utgå från vilka jeans som du tror att hon kommer att gilla. Samtidigt är det också roligt att få gå utanför sin egen bekvämlighetszon. När vi får en gåva ger det oss en möjlighet att testa något nytt: stuprörsjeans om vi bara brukar ha klassiska jeans, eller en ny färg istället för det vanliga blåa. Låt de nya byxorna verkligen komplementera hennes ordinarie garderob. Till jeansen kan du också köpa en söt tröja, cardigan eller blus.

Paketera snyggt

När paketet kommer måste du se till att hon inte hinner öppna det. Istället för att slå in vardera jeans, särskilt om du har beställt flera klädesplagg, är det lättare att bara slå in själva paketet. Eller så binder du ett snyggt band kring paketet. Köp också ett fint kort som du sätter fast på presenten och eventuellt några blommor. Om det inte är hennes födelsedag, namnsdag eller någon annan särskild dag, så kommer överraskningen att bli än större. Och positiva överraskningar är viktiga i ett förhållande. Att ge bort en fin gåva en regnig onsdagseftermiddag kommer ge dig många pluspoäng. När hon har testat klädesplaggen behåller hon de kläder som passar henne. Sedan skickar du tillbaka resten av plaggen till Åhléns. Ett enkelt och roligt sätt att överraska din flickvän, samtidigt som hon får nya snygga kläder att använda.